Fjellsportfestivalen nærmer seg med stormskritt og det er lov å begynne å glede seg litt! Enten om du er ny til festivalen eller vært med før er det mange ting som skjer disse dagene i Sogndal. Derfor har vi samlet sammen noen aktiviteter og arrangement vi mener du må få med deg på Fjellsportfestivalen 2019!


1. RAKKAR OPEN

På lørdag under festivalen skal årets Rakkar endelig krones. En skikonkurranse midt i Rindabotn som byr på ville triks, luftige svev, høy fart og mye spenning! Og garantert endel knall og fall! Enten du skal være med selv eller sitte godt og trygt å nyte moroa lover vi et skikkelig show!

Sted: Rindabotn Sogndal Skisenter
Når: Lørdag 11:00

SGN skis RAKKAR

Inspirasjonen til Rakkar-skien kommer faktisk fra gunnerønnene i Rindabotn i Sogndal skisenter. Vi så behovet for en leken og stabil ski som kunne gi alle skikjørere en knalldag. Resultatet ble Rakkar. Skien som fungerer til alt - Rakkar Open også naturligvis.

2. AFTERSKI

Den perfekte plassen å skryte om hvor dyp snø du har kjørt eller hvor store klipper du hoppet er jo naturligvis på afterski i gode venners lag med en kald pils i hånda. Nytt av året blir afterski på Dalalåven i Rindabotn – vi gleder oss!

Sted: Dalalåven
Når: Fredag og lørdag 15:30

3. SKIDEMO MED SGN

Vi har demo-stand under hele festivalen. Her kan du teste hele lineupen vår og finne din nye favorittski. Standen er bemannet av våre eksperter og du vil få god hjelp til å finne ski som kan passe deg og ditt bruk.

Sted: Rindabotn Sogndal Skisenter
Når: Torsdag, fredag og lørdag kl 10:00 - 16:00

Er du på jakt etter nye toppturski, men vet ikke helt hvordan du skal velge? Lengde, vekt og midtbredde er noen av egenskapene du må ta stilling til. Vi har skrevet en artikkel hvor vi har samlet våre beste tips over hva du bør tenke på før du kjøper ditt neste par!

4. BRUKTMARKED

Det er bedre at noe bruker de gamle skiene dine en at de står og støver i boden. Eller kanskje du er på jakt etter noe selv? På bruktmarkedet er det rom for å både å kjøpe og selge brukt. Bra for miljøet og lommeboka!

Sted: Hotellet
Når: Torsdag 16:00 - 19:00

5. SOGNDAL FREERIDE NORGESCUP

Ingen Fjellsportfestival uten en skikkelig frikjøringskonkurranse. Norges beste frikjørere samles i Sogndal for å konkurrere om pallplass og poeng i Norgescupen.
Kanskje du ser noen av SGNs teamkjørere i full fart også? Dette blir et spektakulært show du ikke vil gå glipp av.

Sted: Kommer
Når: Torsdag med forbehold om vær

6. FJELLSPORTBASAR MED TORBJØRN SELSENG

Vår venn Torbjørn Selseng er mannen bak våre ikoniske Bjøddnband. Få ting er så hyggelig som en god gammeldags basar, og Torbjørn skal lede oss gjennom denne. Her er det rom for å vinne både store og små premier!

Sted: Hotellet
Når: Torsdag 22:00

7. BLI MED PÅ KJENTMANNSTUR I SKOGEN

Drømmer du om urørt snø i den beryktede Hodlekveskogen, men vet ikke helt hvor du skal finne den? Bli med en av våre superkjente lokale på tur og opplev skogen på sitt beste.

Sted: SGN-standen i Rindabotn Sogndal Skisenter
Når: Torsdag og Fredag kl 13:00

8. KONSERT MED TYYL!

Våre venner i Tyyl! er endelig tilbake på scenen! Få band har laget så mye trøkk i Sogndal opp i gjennom årene, så det er duket for en heidundrende fest! Det er bare å øve inn favorittlåtene og gjøre seg klar.

Sted: Hotellet
Når: Fredag 23:00

9. BLI MED BRE OG FJELL PÅ GUIDET TUR

Vår samarbeidspartner Bre og Fjell står for turutvalget på Fjellsportfestivalen. Med dyktige guider kan du være med på korte og lange turer rundt i regionen. Hva med tur fra fjell til fjord i Fjærland, løssnøjakt i Sogndalsdalen eller en fantastisk nedkjøring fra Sogndalseggi?

10. FEST MED DJ DAN

Hva mer kan man si? DJ Dan setter kronen på verket og er den perfekte avslutningen på en knallbra festival. DJ Dan tar med seg alle triksene fra Stavkroa til Soho og vi kan garantere god stemning.

Sted: Hotellet
Når: Fredag kveld 00:00

 


January 31, 2019 — SGN skis

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.