Lars Olavs Snekkerverksted

Vi jobber hardt med å utvikle solide produkter som gir deg skiglede sesong etter sesong. Brukte ski som av ulik grunn kommer tilbake til oss, gjør vi vårt ytterste for å sette istand igjen og slik at nye skikjørere kan dra nytte av dem.

Dessverre er det ikke alle ski vi kan redde. Har noen vært uheldig å knekke en ski, er det lite som kan gjøres for å reparere disse. Men for å unngå at de blir stående i en krok å støve, har vi sendt dem til Hafslo for å gi dem nytt liv!

Lars Olav har jobbet hardt i høst for å kunne tilby en møbelkolleksjon Halvor Bakke bare kan drømme om! Produktene som er lagt ut er one-of-a-kind, så her er det bare å være tidlig ute om du vil sikre deg noe.

Og det beste av alt? Vi donerer 100% av omsetningen av disse til Protect our Winters Norge! POW er en klima- og miljøorganisasjon grunnlagt i vintersportsamfiunnet som jobber med påvirkningsarbeid for å begrense utslipp og klimaendringene.


Takk for at du støtter POW!  

kr 1.999,- SOLGT

kr 1.999,- SOLGT

kr 1.499,- SOLGT!

kr 1.999,- SOLGT

kr 2.499,- SOLGT

kr 1.399,- SOLGT

kr 1.499,- SOLGT!

Håndlaget på Hafslo av Lars Olav

Vår egen Reodor Felgen! En handyman uten sidestykke, som har vært fast bidragsyter i SGN siden starten. Mange prototyper har vært innom hans verksted for finjusteringer og utbedringer. Endelig har han latt kreativiteten løpe fritt, og denne høsten har han designet noen fantastiske møbler for skifolket! Vi vet ikke når første separatutstilling med vernissasje og bobler blir, men vi gleder oss!