Fjellsportfestivalen nærmer seg med stormskritt og det er lov å glede seg! Enten om du er ny til festivalen eller vært med før er det mange ting som skjer disse dagene i Sogn. Derfor har vi samlet sammen noen aktiviteter og arrangement vi mener du må få med deg på Fjellsportfestivalen 2020!


1. RAKKAR OPEN

På lørdag under festivalen skal årets Mr. & Mrs. RAKKAR endelig krones. En skikonkurranse midt i Rindabotn som byr på ville triks, luftige svev, høy fart og mye spenning! Og garantert endel knall og fall! Enten du skal være med selv eller sitte godt og trygt å nyte moroa lover vi et skikkelig show!

Sted: Rindabotn Sogndal Skisenter
Når: lørdag 11:00

SGN skis RAKKAR

Inspirasjonen til Rakkar-skien kommer faktisk fra gunnerønnene i Rindabotn i Sogndal skisenter. Vi så behovet for en leken og stabil ski som kunne gi alle skikjørere en knalldag. Resultatet ble Rakkar. Skien som fungerer til alt - Rakkar Open også naturligvis.

2. AFTERSKI

Den perfekte plassen å skryte om hvor dyp snø du har kjørt eller hvor store klipper du hoppet er jo naturligvis på afterski i gode venners lag med en kald pils i hånda. Fjorårets suksess med afterski på Dalalåven blir naturligvis gjenntatt – vi gleder oss!

Sted: Dalalåven
Når: fredag og lørdag 15:30

3. SKIDEMO MED SGN

Vi har demo-stand under hele festivalen. Her kan du teste hele lineupen vår og finne din nye favorittski. Standen er bemannet av våre eksperter og du vil få god hjelp til å finne ski som kan passe deg og ditt bruk.

Sted: Rindabotn Sogndal Skisenter
Når: torsdag, fredag og lørdag kl 10:00 - 16:00

Er du på jakt etter nye toppturski, men vet ikke helt hvordan du skal velge? Lengde, vekt og midtbredde er noen av egenskapene du må ta stilling til. Vi har skrevet en artikkel hvor vi har samlet våre beste tips over hva du bør tenke på før du kjøper ditt neste par!

4. BRUKTMARKED

Det er bedre at noe bruker de gamle skiene dine en at de står og støver i boden. Eller kanskje du er på jakt etter noe selv? På bruktmarkedet er det rom for å både å kjøpe og selge brukt. Bra for miljøet og lommeboka!

Sted: Hotellet
Når: torsdag 16:00 - 19:00

5. BLI MED PÅ KJENTMANNSTUR I SKOGEN

Drømmer du om urørt snø i den beryktede Hodlekveskogen, men vet ikke helt hvor du skal finne den? Bli med en av våre superkjente lokale på tur og opplev skogen på sitt beste.

Sted: SGN-standen i Rindabotn Sogndal Skisenter
Når: fredag kl 13:00

6. BLI MED BRE OG FJELL PÅ GUIDET TUR

Vår samarbeidspartner Bre og Fjell står for turutvalget på Fjellsportfestivalen. Med dyktige guider kan du være med på korte og lange turer rundt i regionen. Hva med tur fra fjell til fjord i Fjærland, løssnøjakt i Sogndalsdalen eller en fantastisk nedkjøring fra Keipen i Balestrand?

7. FEST MED DJ DAN

Hva mer kan man si? DJ Dan setter kronen på verket og er den perfekte avslutningen på en knallbra festivaldag. DJ Dan tar med seg alle triksene fra Stavkroa til Soho og vi kan garantere god stemning.

Sted: Hotellet
Når: fredag kveld 00:00


Har du enda ikke skaffet deg billett til årets festival? Festivalpass og mer informasjon finner du her:

februar 18, 2020 — SGN skis

Legg igjen en kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres