You can request your personal data by filling this form.

I also consent to having SGN skis collect my email so that they can send me my requested info.
For more info check our privacy policy where you'll get more info on where, how and why we store your data.

Rakkar Open

Vi er klar for et av sesongens høydepunkt - Rakkar Open i Sogndal Skisenter. Rakkar Open er en konkurranse for deg som digger ville triks og luftige svev på ski! Historisk sett har det vært skihøyt nivå på Rakkar Open, så det blir nok mulighet til å få se skikjøring på høyt nivå! 
Arena blir Rindabotn, og det blir i år plass til 20 deltakere.  Obligatorisk løpermøte med gjennomgang av dommerkriterier etc. kl 1215 utenfor SGN-standen ved Dalalåven. Rennstart kl 1300 fra toppen av Holentrekket. Løpere får mulighet til å kjøre to run om de ønsker. Så om du føler du har «gitt alt» i første run, så må du ikke ta run nummer to. Poengsummen fra det beste runnet blir gjeldene. Kåring av vinner og premieseremoni blir på Fjellsportkvelden på Quality. 

Som vanlig oppfordres det til at alle deltagere stiller opp for å grave hopp osv. i forkant av arrangementet. 

Løpermøte 1215 - Rennstart kl 1300

Rabbagast Open (Fullt!)

Rakkar Open har vært en suksess i mange år og de siste tr årene har vi også arrangert Rabbagast Open, en skikonkurranse for de minste! Dette blir en uhøytidelig konkurranse hvor løpere opp til 16 år kan vise frem sine råeste knep i Rindabotn! Det blir maksimalt plass til 20 deltakere. 
Obligatorisk løpermøte for alle deltagere kl 1000 ved SGN sin stand utenfor Dalalåven. Rennstart kl 1100 fra toppen av Holentrekket. Det blir mulighet for gjennomkjøring fra 1000 til 1045. For deltagere av Rabbagast Open blir det ett run, og medaljeseremoni i målområdet etter at siste kjører har kjørt!  Som vanlig oppfordres det til at alle deltagere stiller opp for å grave hopp osv. i forkant av arrangementet. 

Løpermøte kl 1000
Rennstart kl 1100